Testimonials

Jesper Dalgaard-Jensen

Tidl. marketingchef, jem & fix

Vi bruger Lars Jul til både produktion af landsdækkende og lokale radiospots. Lars er god til hurtigt at få en forståelse for, hvad opgaven drejer sig om, er effektiv i selve produktionen og så er kvaliteten bare i orden. Effekten af vores radiospots er super og kan ses lige ned på bundlinien. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan varmt anbefale andre at bruge Lars til radiospots.

Hør spot her

Jakob Olsen

Head of Broadcast, IUM

Radioproduktioner, skal set fra vores side af bordet, ofte kunne gennemføres hurtigt og med kort varsel, og vores kunder skal i mange sammenhænge vejledes og hjælpes godt og effektivt gennem processen, kreativt som produktionsmæssigt. I den sammenhæng er det min erfaring, at Mount Belzoni løser opgaven på bedst mulige måde.

Pernille Boesdal

Tidl. marketing project manager, Magasin du Nord

I Magasin har vi i snart 10 år benyttet os af Lars Juls ekspertise til at producere radiospots. Om vi kører spots af længere varighed eller benytter os af korte, kontante radiospots med enkle budskaber, er Lars Jul altid klar med sin ærlige mening, gode input og kreative indspark - fra idé til færdig produktion. Et effektivt, konstruktivt og dejligt samarbejde

Hør spot her

Lotte Wiingaard Vitale

Advertising Manager, Fiat Danmark

Vi har over de sidste 10 år draget nytte af Mount Belzoni Productions ekspertise til produktion af radiospots. Ofte har der været tale om radiospots, der skulle produceres med kort varsel. Dette har aldrig været nogen forhindring for Lars Jul, som hurtigt har leveret kreative oplæg, med fokus på de budskaber, der for os har været vigtige at få med. Lars Jul arbejder professionelt, og er en værdifuld samarbejdspartner for os.

Hør spot her

Michael Warburg

Tidl. Channel Marketing Manager, Ekspres Bank

Jeg har fået produceret alle Ekspres Banks radiospots hos Mount Belzoni, og har altid været meget tilfreds med både processen og resultatet. Mount Belzoni har altid været klar til at overtage projektet og bringe det sikkert i land, uanset om jeg er kommet med en halv ide eller et færdigt manuskript.

Hør spot her

Peter Boris Kreilgaard

Tidl. marketing manager Nordics, Toys “R” US

Til produktion af vores radiospots til Danmark, Norge, Sverige og Finland bruger vi udelukkende Lars Jul. Fra kreative oplæg til levering af færdige masters. Altid perfekt arbejde. Og altid til tiden.

Hør spot her

Elsebeth Dahl

Tidl. marketingchef, Honda Danmark

Hondas samarbejde med Mount Belzoni har fra første dag været en stor fornøjelse. Lars udfører vores opgaver hurtigt og effektiv og resultatet er altid af høj kvalitet.

Hør spot her

Steffen H. Rasmussen

Souschef, Langelandsfestival

At have et samarbejde, der resulterer i "Årets Radiospot 2012" ved Prix Radio - Danmarks Officielle Radiopriser - kan man vist kun være rigtig glad for. Vi fik i foråret produceret 3 fantastiske radio-spots forud for vores festival, hvoraf det ene - "Fuckfinger" - nu er prisvindende. Fra idé til produktion med Lars Jul ved roret. Enestående arbejde.

Hør spot her

Peder Stedal

Managing Director, Elgiganten

Hvis jeg skal sige det helt kort og "ind til benet", vil jeg beskrive Elgigantens snart 10 år lange samarbejde med Lars Jul som "enkelt og effektivt". Sådan! Vi overlader brief til Lars - og så kører han den i mål. De seneste år har vi primært - og med stor succes - anvendt radiomediet ved åbninger eller renoveringer af butikker.

Hør spot her

Mikael Bertelsen

Programchef, Radio 24syv

Lars Jul har produceret en lang række vellykkede trailere for Radio24syv. Hans trailer for programmet "Romerriget" er fx. den bedste jeg nogensinde har hørt.

Hør spot her

Michelle Le

Team Manager, IDEMøbler marketing

Vi har haft stor glæde af samarbejdet med Lars Jul, Mount Belzoni, som vi har brugt til både lokale og landsdækkende radiospot. Du er fleksibel og hurtig til at producere gode radiospot, og vi sætter stor pris på at have dig som samarbejdspartner.

Hør spot her

Peter Boe

Seniortekstforfatter, Reklamebureauet Envision

En god radioproducer er én, der har ambitioner på kundens vegne. Han skal ikke bare trykke på knapperne, men forholde sig til kundens oplæg, også kritisk, og være med til at gøre det bedre. Nøjagtig ligesom Lars gjorde, da vi vandt en Epica-award for et spot til Falk Lauritsen.

Hør spot her

Casper Christiansen

Tidl. Head Of Beyond Advertising, mediebureauet MediaCom

Der er meget få producere af radiospots, der kan føre en opgave hele vejen fra idé til levering af færdig master. Lars Jul kan. Derfor er det altid med ro i maven, at jeg anbefaler Lars til vores kunder. Altid grundigt forarbejde. Og altid effektivt eksekveret.

Hør spot her

Martin Sciuto

Tidl. Nordisk produktchef, Frontline

Vi har nu i et par år fået produceret vores radiospots hos Mount Belzoni. Lars er meget dygtig til at fange essensen i vores brief - og selv lægge noget til. Samarbejdet fungerer bare og alle deadlines overholdes - hver gang.

Hør spot her

Knud Romer

Forfatter, tv- og radiovært

Lars Jul fra Mount Belzoni laver spots, som kan fange mine timelange udsendelser i nogle få fascinerende og effektive sekunder og sende dem ud i æteren som den rene raketbenzin - dramatiske, eftertænksomme, morsomme og først og fremmest: uimodståelige - det SKAL jeg høre!

Hør spot her

Mads Brügger

Programchef, Radio 24syv

FIRE LINJER OM LARS JUL: 1: Lars Jul er meget dygtig, 2: Lars Jul er meget tjekket, 3: Lars Jul er meget hurtig, 4: Lars Jul er meget venlig.

Hør spot her

Ulrik Nissen

Head of Marketing Denmark, Kuoni Nordic (Apollo og Falk Lauritsen)

Vores mere end 10 år lange samarbejde med Lars Jul og Mount Belzoni Production er enestående. Med korte inputs og brief, får vi altid det produkt, vi eftersøger, og som vigtigst af alt genererer den opmærksom vi ønsker. Desuden formår Mount Belzoni Production at være så fleksibel som det kræves med den kreative indgang, vi eftersøger.

Hør spot her

Janne Andersen

Marketingchef Eurowoman, Euroman, gastro , fit living, BoligLiv, RUM

Lars og Mount Belzoni er virkelig dygtige og med sans for at servere kommercielle budskaber på en effektiv, men i høj grad også appellerende facon. Arbejdsgangen er utrolig nem, men resultatet altid i top.

Hør spot her

Nicki Bjerrum

Tidl. Marketingansvarlig, Point Transaction Systems

Super god service og værdifuld sparring til produktion af radiospots. Vi har et rigtig godt samarbejde med Lars og Mount Belzoni. Og jeg føler mig ganske tryg, når briefingen er afleveret, for materialet vi får retur er altid produceret med omtanke, kreativitet og masser af erfaring. Det er en fornøjelse.

Hør spot her

Vibeke Vangkilde

Marketingchef, Danske Andelskassers Bank/Andelskassen

Jeg benytter fast Lars Jul som producerer af vores radiospot-kampagner. Altid gennemført arbejde. Og altid spots produceret på mediets præmisser - med respekt for, at der ude ved højttaleren sidder lyttere, der skal forstå det - til tider - lidt kringlede budskab, vi som bank skal kommunikere ud.

Hør spot her

Martin Larsen

Direktør, Radio Diablo

Lars Jul fortalte i efteråret 2012 ved et arrangement for radioannoncører om den kreative proces bag ”Årets Radioreklame 2012 – Langelandsfestival” og andre succesfulde spot-produktioner. Lars formåede på en interessant og saglig måde at fange tilhørernes interesse for radiomediets muligheder, og skabe ny interesse for mediets mange muligheder.

 • logo
 • Øst

  Gammel Mønt 39, 1117 København K.

  Vest

  Ravnevej 7, 8410 Rønde

 • Kontakt

  Tlf.: +45 2819 2930
  E-mail: larsjul@mountbelzoni.com